PREMIJER HERCEG - NAJPREMIJER BIH, JUGOISTOČNE I SREDNJE EUROPE

PREMIJER HERCEG - NAJPREMIJER BIH, JUGOISTOČNE I SREDNJE EUROPE

 „Iznimno sam počašćen dodijeljenom nagradom i od srca zahvaljujem Evropskom neovisnom ocjenjivačkom sudu koji me nominovao i izabrao“, rekao je u izjavi za medije  dr.sc. Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon što mu je u Sarajevu dodijeljena nagrada „Najpremijer Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Europe 2017.“

Istaknuo je da je preuzimanjem mandata s kolegama u Vladi HNK odlučeno da postupanje s pozornošću dobrog gospodara mora biti ideja vodilja svakog resora, ministra i Vlade u cjelini, jer samo naš trud donosi dobre rezultate koje je, ipak, netko prepoznao, o njima progovorio, a ovom nagradom i priznao.

„Zato ovu vrijednu nagradu doživljavam kao javno priznanje ne samo meni lično, nego i cjelokupnom sazivu Vlade kojoj sam na čelu, te Skupštini HNK koja nas partnerski prati i podupire u radu.

Da smo mogli više, možda i jesmo. Uvijek se može više i bolje, a ova nagrada će svakako biti poticaj za nastavak naših aktivnosti kako bismo napravili još jedan pomak u pozitivnom smislu i naš Kanton učinili još uspješnijim“, zaključio je premijer Herceg.

Inače, svečanost dodjele priznanja i nagrada, u prisustvu visokih dužnosnika BiH i šireg područja,održana je 36. put.

Vijest o dodijeljenoj nagradi, uspjehu Vlade Hercegovačko – neretvanskog kantona i premijera Hercega,  objavili su brojni mediji uz ostale BHRT http://www.bhrt.ba/vijesti/bih/nevenko-herceg-najpremijer-bih-jugoistocne-srednje-europe/