BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREMIJERA HERCEGA
18-12-2018, 12:12

Dr. sc. Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona, danas je u sali zgrade Vlade HNK, povodom božićnih i novogodišnjih praznika, organizirao tradicionalno druženje s novinarima iz HNK.

U kratkom obraćanju govorio je o radu Vlade u protekloj godini, zahvalivši novinarima i medijima koji prate njezin rad na dosadašnjoj saradnji.

Tokom današnjega susreta, premijer Herceg je, takođe, svim građanima Hercegovačko-neretvanskog kantona uputio čestitku u kojoj stoji:

''Božić je praznik koji u naše živote i srca donosi posebnu radost, ozračje mira, međusobnoga zajedništva i razumijevanja.

Istina, vrijeme u kojemu živimo pred nas stavlja velike kušnje i izazove. No, vjerujem u to kako zajedničkim naporima možemo osigurati kvalitetnije uslove za život svih građana.
 
S tim mislima, katolicima u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, lično i u ime Vlade, želim čestit i blagoslovljen Božić tradicionalnim riječima – Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo, a svim građanima sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu.“