BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREMIJERA HERCEGA
18-12-2019, 12:20

Dr. sc. Nevenko Herceg, premijer Hercegovačko-neretvanskog kantona danas je u sali zgrade Vlade HNK, povodom božićnih i novogodišnjih praznika, organizirao tradicionalno druženje s novinarima iz HNK.
U kratkom obraćanju govorio je o radu Vlade u protekloj godini, zahvalivši novinarima i medijima koji prate njezin rad na dosadašnjoj saradnji.
Tokom današnjega susreta, premijer Herceg je, takođe, svim građanima Hercegovačko-neretvanskog kantona uputio čestitku u kojoj stoji:

„Posljednji mjesec u godini, vrijeme je kada upravo zahvaljujući Božiću, ponovno spoznajemo važnost porodice, ljubavi i vjere. 
Želja mi je da i ove godine univerzalna poruka Božića dodatno potakne  nastojanja  na izgradnji sigurnijeg, pravednijeg i solidarnijeg društva, te kvalitetnijeg života i dobre perspektive za sve građane našeg kantona.

S tim mislima, katolicima u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, lično i u ime Vlade, želim čestit i blagoslovljen Božić tradicionalnim riječima – Na dobro Vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo, a svim građanima sretnu i uspješnu Novu 2020. godinu.“