PREMIJER HERCEG: PODRŽAT ĆEMO OBNOVU OBJEKTA JUDO KLUBA „BORSA“
09-10-2019, 15:23

Dr. sc. Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona danas je  primio Franju Zadru, voditelja Judo kluba „Borsa“ Mostar.

Na sastanku je razgovarano o požaru u kojem je nanesena velika materijalna šteta na objektu Sportskoga centra i prostorija Judo kluba „Borsa“ u Rodoču kod Mostara.

„Dvije trećine objekta je uništeno i trebat će puno sredstava i vremena kako bi on u potpunosti bio obnovljen“, rekao je voditelj Zadro.

Premijer Herceg istaknuo je važnost ‘“Borse“ kao jednog od uspješnijih sportskih kolektiva na području Kantona, ali i šire.

 „Vlada HNK je i ranije podržavala rad Kluba, a su skladu sa mogućnostima, podržat će i sanaciju objekta kako bi djeca i mladi nastavili trenirati i nizati uspjehe na ponos svih nas“, rekao je premijer Herceg.

Lično i u ime članova Kluba, Zadro je zahvalio premijeru Hercegu na dosadašnjoj, ali i budućoj podršci, koju je Vlada spremna dati za obnovu Sportskog centra čija je uloga, kako je rekao, „ne samo sportsko-rekreativna nego i društvena jer aktivira razvoj mladih u pozitivnom okruženju“.