OTVORENO „NEUMSKO LJETO 2022.“
17-06-2022, 11:10

Dr. sc. Nevenko Herceg, premijer Hercegovačko-neretvanskog kantona sinoć je u hotelu Grand u Neumu prisustvovao svečanoj ceremoniji otvaranja „Neumskog ljeta 2022.“, događaja koji obilježava početak turističke sezone 2022. godine.

„Vlada HNK je bez zadrške stala uz Neumsko ljeto 2022. pruživši konkretnu podršku Općini Neum, prije svega jer su prošlog ljeta zaista oduševili raznovrsnošću i brojnošću kulturnih i zabavnih dešavanja kojima je upotpunjena turistička ponuda ljetne sezone našeg Neuma“, rekao je premijer Herceg dodavši i to kako je Neum bio i ostao naš jadranski biser, a Neumsko ljeto će i ove godine ponuditi niz vrhunskih manifestacija, od Večeri folklora, Ivanjskih krijesova, Umjetničke kolonije, Smotre klapa, Kazališta na otvorenom, Prve revije mažoretkinja te koncerata i sportskih takmičenja. 

„Uz toplo i čisto more, izvrsnu hotelsku i ugostiteljsku ponudu, sadržaja za zabavu, odmor i kulturnu nadogradnju neće nedostajati. Kolegama iz Neuma, na čelu sa načelnikom Draganom Jurkovićem i njegovim timom, od srca čestitam, a Vlada kojoj sam na čelu uvijek će znati podržati prave stvari.“, zaključio je premijer Herceg.