OTVORENO „NEUMSKO LJETO 2022.“
17-06-2022, 11:10

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije sinoć je u hotelu Grand u Neumu bio nazočan na svečanoj ceremoniji otvaranja „Neumskog ljeta 2022.“, događaja koji obilježava početak turističke sezone 2022. godine.

„Vlada HNŽ-a je bez zadrške stala uz Neumsko ljeto 2022. pruživši konkretnu potporu Općini Neum, prije svega jer su prošloga ljeta zaista oduševili raznovrsnošću i brojnošću kulturnih i zabavnih zbivanja kojima je upotpunjena turistička ponuda ljetne sezone našeg Neuma“, kazao je predsjednik Herceg dodavši i to kako je Neum bio i ostao naš jadranski biser, a Neumsko ljeto će i ove godine ponuditi niz vrhunskih manifestacija, od Večeri folklora, Ivanjskih krijesova, Umjetničke kolonije, Smotre klapa, Kazališta na otvorenom, Prve revije mažoretkinja te koncerata i športskih natjecanja. 

„Uz toplo i čisto more, izvrsnu hotelsku i ugostiteljsku ponudu, sadržaja za zabavu, odmor i kulturnu nadgradnju neće nedostajati. Kolegama iz Neuma, na čelu s načelnikom Draganom Jurkovićem i njegovim timom, od srca čestitam, a Vlada kojoj sam na čelu uvijek će znati poduprijeti prave stvari.“, zaključio je predsjednik Herceg.