ČESTITKA PREDSJEDNIKA VLADE U POVODU SVJETSKOGA DANA UČITELJA
05-10-2022, 8:28

U povodu Svjetskoga dana učitelja, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg uputio je čestitku svim prosvjetnim djelatnicima:

''Dragi prosvjetni djelatnici, učitelji, nastavnici i profesori, teško je iskazati koliko osobno poštujem i koliko bismo svi trebali poštovati vaš časni poziv. Vi ne samo da obrazujete i pomažete odgajati našu djecu, vi obrazujete i odgajate naraštaje, osjetno pomažući u oblikovanju naše zajedničke sutrašnjice. Danas, na Svjetski dan učitelja, posebna je prigoda obilježiti značaj rada prosvjetnih djelatnika i izraziti zahvalnost na svemu što svakodnevno činite, ne samo zato što je to vaš posao, nego zato što je vaš rad neodvojiv od ljubavi i potpune predanosti pozivu, rekao bih čak poslanju.

Osobno i u ime Vlade HNŽ-a, Vlade koja je višestruko konkretnim potezima kontinuirano iskazivala i iskazuje poštovanje prema ukupnomu obrazovnom sustavu i svim njegovim dionicima, pomažući ga i infrastrukturno i stalnim poboljšanjem životnoga i radnog standarda, srdačno vam čestitam vaš dan, želeći vam svako dobro i u radu i životu'', poručio je predsjednik Herceg.