HERCEG PREDAO POKAL POBJEDNICIMA TRADICIONALNOGA HVIDRINA TURNIRA
16-12-2022, 21:42

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg uručio je večeras pokal za prvo mjesto, kao i prijelazni pokal turnira prvoplasiranoj momčadi na 28. Međunarodnom božićnom malonogometnom turniru ''Hvidra Mostar 2022.''. U dinamičnoj završnici slavio je sastav ''Caffe Monte Carlo'', dok su drugo mjesto osvojili momci iz MNK ''Zrinjski K2 Restoran'', a pokal kao trećeplasirani podigao je sastav ''Stolac''.

Čestitavši nagrađenima, kao i svim sudionicima, predsjednik Herceg, kojemu je večeras uručeno i posebno priznanje sa statuom za nemjerljiv doprinos i promociju maloga nogometa, istaknuo je kako je Hvidrin božićni malonogometni turnir sjajna športska priča i simbol velike ustrajnosti.

''Ovaj turnir traje punih 28 godina, pronoseći snažnu, pozitivnu športsku priču i dobar glas o našemu gradu i našoj županiji, čak i daleko izvan granica BiH. Ponosan sam na činjenicu da je Vlada HNŽ-a godinama jednim od glavnih pokrovitelja Hvidrina božićnog turnira. Od srca im čestitam, najavljujući kako ćemo ostati uz našu Hvidru i uz našu braniteljsku populaciju i u godinama koje dolaze'', kazao je Herceg na svečanosti upriličenoj nakon završnice ovoga međunarodno respektabilnog športskog događaja.