THE HUB OF FINE ARTS U MOSTARU
14-06-2022, 18:04

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije posjetio je danas Galeriju ''The Hub of Fine Arts''

„Kako sam na svečanosti otvorenja galerije ''The Hub of Fine Arts'' bio izvan Mostara, danas sam imao čast obići taj uistinu reprezentativan prostor na osobni poziv vlasnika galerije i kompanije ''Aluminij Industries'', gosp. Amira Gross Kabirija.

Ostao sam zadivljen izloženim postavom i izrazio iskreno zadovoljstvo činjenicom da Mostar i HNŽ imaju umjetnički prostor koji ih svrstava u sami vrh europske galerijske ponude. I ovim putem čestitam gosp. Kabiriju na viziji i hrabrosti kako na polju gospodarstva tako i na polju društvene-odgovornosti, na svemu što je u ovom kratkom roku učinio za našu sredinu.

Prema temama kojih smo se danas dotakli, očekuje nas još puno projekata kojim će ''MT Abraham Group'' značajno pridonijeti razvojnom putu cijele naše županije. Uvjeren sam kako će to biti dobar putokaz i drugim investitorima iz Izraela kao naše prijateljske zemlje“, kazao je nakon posjeta predsjednik Herceg.