MINISTAR BALIĆ S PREDSTAVNICIMA NEZAVISNOG SINDIKATA DRŽAVNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA U HNŽ
04-02-2021, 13:49

Suad Balić, ministar pravosuđa, uprave i lokalne samouprave HNŽ održao je sastanak s Daliborom  Alilovićem i Karmelom Petković, predsjednikom i tajnikom  Nezavisnog sindikata državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u HNŽ.

Na sastanku je razgovarano o potpisanom Sporazumu s predstavnicima Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika F BiH o produljenju primjene Kolektivnog ugovora za službenike tijela uprave i sudbene vlasti u Federaciji Bosne i Hercegovine  na razdoblje od 12 mjeseci i drugim aktualnim pitanjima.

„Ministarstvo pravosuđa, uprave i lokalne samouprave HNŽ će u svrhu doprinosa rješavanju postojećih pitanja i problema nastaviti razgovor s reprezentativnim sindikatima državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Hercegovačko-neretvanskoj županiji u sklopu svojih mjerodavnosti.“ naglasio je ministar Balić.

Na koncu, iskazano je obostrano zadovoljstvo održanim sastankom te istaknuta spremnost i otvorenost za daljnjim nastavkom suradnje između Ministarstva i Sindikata.