PREDSJEDNIK HERCEG NA PROSLAVI DANA OPĆINE RAVNO
05-09-2023, 13:15

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg sudjelovao je danas u radu svečane sjednice Općinskoga vijeća Općine Ravno, organiziranoj u sklopu proslave Dana općine i blagdana Male Gospe, nebeske zaštitnice Ravnoga. U kratkomu obraćanju nazočnima, predsjednik je istaknuo nedvojbenu opredijeljenost Vlade HNŽ-a da, u skladu sa svojim mogućnostima, bude istinski partner i prijatelj svih gradova i općina HNŽ-a, tako i Općine Ravno.

- Općinskomu načelniku Andriji Šimunoviću, predsjednici Općinskoga vijeća Ružici Skaramuca, općinskim vijećnicima i svim žiteljima Ravnoga od srca čestitam Dan općine s iskrenom željom da općinsko rukovodstvo i cjelokupna zajednica nastave s dosadašnjim uspješnim radom, slijedeći ovu primjetnu dinamiku rasta i razvoja. Vlada kojoj sam na čelu, od samoga preuzimanja odgovornosti odnosno od početka mandata, posvjedočila je u nebrojeno navrata puno razumijevanje za sve potrebe naših jedinica lokalne uprave i samouprave. Pokazali smo i dokazali da smo istinska vlada cijele naše županije. S ponosom mogu istaknuti kako smo u svim razdobljima našega djelovanja bili i kako ćemo ostati pouzdanim i iskrenim partnerom. Naravno, sve u sklopu svojih realnih mogućnosti i ovlasti – kazao je Herceg dodavši kako, ipak, s posebnom naklonošću gleda prema sredinama koje pokazuju tako zamjetne rezultate kao što je to slučaj s Općinom Ravno i još nekoliko njoj sličnih primjera.

- Zahvaljujući na prigodi da vam se obratim i pozdravim vas u ovoj slavljeničkoj prigodi, još vam jednom od srca čestitam Dan općine sa željom da i sljedeće godine komentiramo nove uspjehe i još i bolju sutrašnjicu ovoga kraja – poručio je  prvi čovjek županijske vlade.