HERCEG I HADŽOVIĆ NA PROSLAVI GOŠK-OVA OSVAJANJA NASLOVA PRVAKA PRVE LIGE FBIH
22-05-2023, 8:35

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, nazočio je jučerašnjoj proslavi Nogometnoga kluba GOŠK u povodu osvajanja naslova prvaka Prve lige FBIH 2022. / 2023. i povratka ovoga uspješnog kluba u Premijer ligu BiH. Čestitavši klupskomu predsjedniku Luji Iliću i njegovim suradnicima, kao i cjelokupnoj momčadi na izvrsnim rezultatima, naglasio je kako su učinili jedan zaista povijesni iskorak.

''Sav znoj, trud i ostavljeno srce na terenu pretočili ste u rezultat za povijest i priredili svima nama koji se radujemo svakom vašem postignuću dvostruko slavlje. Osvojili ste naslov prvaka Prve lige FBiH, ujedno ste se izborili i za plasman u Premijer ligu koja se od sljedeće sezone vraća na hercegovački jug“, kazao je predsjednik Herceg dodavši kako njihov trud i rad svjedoče jednu iskrenu i nesebičnu ljubav prema športu, prema zacrtanome cilju, prema svojem podneblju.

''Dokazali ste kako ste vrijedni biti na tronu, kako vrijedite imena i naslova prvaka i ovaj ste naraštaj upisali u anale GOŠK-a koji je danas jedan od najsnažnijih brendova cijele neretvanske doline. Ne samo kao čelni čovjek županijske vlasti, nego i kao dugogodišnji športski djelatnik, imam posebno razumijevanje za naše športaše i za šport u cjelini. U meni osobno, jednako tako i u Vladi HNŽ-a imate i imat ćete prijatelja i partnera. Novi su ciljevi sada pred vama, ali večeras je noć za zasluženo slavlje i uživajte u svim postignućima'', zaključio je prvi čovjek Vlade HNŽ-a.

Na proslavi su, pored predsjednika Hercega, bili nazočni i ministri u Vladi HNŽ dr. sc. Rašid Hadžović  i Donko Jović.