HERCEG PRIMIO ZAMJENIKA RAVNATELJA FENE
30-03-2021, 11:02

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije primio je danas dr. sc. Iliju Musu, novoimenovanog zamjenika ravnatelja Federalne novinske agencije (FENA).

Predsjednik Herceg je gosp. Musi uputio čestitku na imenovanju, te mu poželio uspješan rad na planu daljnjega razvitka Federalne novinske agencije.

„Vlada HNŽ-a prepoznaje važnost medija čija zadaća nije samo informirati javnost, nego i poticati na dijalog, kao i pružati potporu demokratskom razvitku cjelokupne društvene zajednice. FENA kao najcitiraniji izvor u medijskom prostoru BiH veoma kvalitetno obavlja novinsko-agencijske poslove od značaja za FBiH,  te sam uvjeren u to kako će se naša suradnja nastaviti i u budućnosti“, poručio je predsjednik Herceg.

Zamjenik ravnatelja Musa zahvalio je na prijamu i čestitkama, te izrazio zahvalu za  razumijevanjem u njihovu radu.

„Zahvaljujem na Vašoj ukupnoj potpori i dosadašnjoj dobroj suradnji, koja će biti još unaprjeđena. FENA će kao značajna karika u demokratskom razvitku društva nastaviti biti medij prenošenja informacija, ali i generator objektivnih vijesti i drugih medijskih sadržaj“, zaključio je gosp. Musa.