IZASLANSTVO VLADE HNŽ-A NA SVEČANOJ PLAVO-BIJELOJ NOĆI
03-02-2024, 22:00

Predsjednica Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Marija Buhač predvodila je visoko izaslanstvo Vlade HNŽ-a na tradicionalnoj manifestaciji Plavo-bijela noć održanoj večeras u čapljinskom hotelu President, u organizaciji NK GOŠK, nakon završetka 34. Međunarodnog nogometnog turnira ''Memorijal Andrija Anković'' u Gabeli.

U prigodnomu obraćanju nazočnima, predsjednica je čestitala organizatorima na tomu što su uspjeli još jednom dokazati važnost postojanja i postignuća NK GOŠK na športskoj sceni našega podneblja.

- Prošle ste godine svoju predanost i upornost, svoja odricanja i žrtvu, okrunili jednim od povijesnih rezultata koji će zauvijek ostati upisani u anale GOŠK-a. Sav vaš trud, rad i zalaganja svjedoče jednu iskrenu i nesebičnu ljubav, prije svega prema športu, prema zacrtanomu cilju, ali i prema onomu što je naše i što vrijedi više od svih priznanja koje ste stekli. Od GOŠK-a ste izgradili ime i brend kojim se ponosimo – kazala je Buhač, dodavši kako Plavo-bijela noć okuplja mnoštvo prijatelja Kluba, sponzore, izaslanike drugih športskih kolektiva, brojna poznata imena športa, politike, gospodarstva i drugih grana našega društva i kako je i ta činjenica jednim od pokazatelja koliko vrijede GOŠK i njegov vrhunski kolektiv.

- Radujući se izazovima koji su pred vama, radujući se pobjedama kojima ćete nas nastavljati razgaljivati, i u ovoj prigodi ističem kako vam Vlada HNŽ-a ostaje iskrenim prijateljem i partnerom. To ste opravdali, to ste zaslužili – zaključila je predsjednica Vlade s kojom su na proslavi bili i ministri dr. Milenko Bevanda, Ivo Bevanda, Mario Jurica i Đuro Prkačin.