JAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA REFUNDIRANJE PLAĆENOGA POREZA NA PROMET NEKRETNINA...
11-04-2024, 8:25

Ured predsjednice Vlade Hercegovačko-neretvanske županije objavio je Javni poziv za ostvarivanje prava na refundiranje plaćenoga poreza na promet nekretnina ili naknade za pogodnost građevinskoga zemljišta (rente) i naknade troškova uređenja građevinskoga zemljišta kod kupovine / građenja prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području HNŽ-a iz sredstava Proračuna HNŽ-a za 2024. godinu s pozicije Ureda predsjednice Vlade HNŽ-a.

Javni poziv ostaje otvorenim do utroška sredstava odobrenih za tu namjenu u Proračunu HNŽ-a za 2024. godinu, a najkasnije do 31. prosinca 2024. godine.

Novčana sredstva za refundiranje plaćenoga poreza ili rente bit će odobravana prema redoslijedu zaprimljenih zahtjeva, a do utroška sredstava planiranih Proračunom HNŽ-a za 2024. godinu.

Javni poziv, Odluku i prijavni obrazac možete pogledati i preuzeti s mrežne stranice Vlade HNŽ-a, s Facebook stranice Vlade ili na Protokolu Ureda predsjednice Vlade u razdoblju od 9 do 14 sati.

PDF icon javni_poziv.pdf, PDF icon odluka_o_refundiranju_poreza_na_promet_nekretnine_ili_rente_i_naknade.pdf, Datoteka prijavni_obrazac.docx