VLADA UTVRDILA TEKST JAVNOG POZIVA VEZANOG ZA TZV. KORONA ZAKON
24-06-2020, 15:31

S ciljem priprema za provedbu Zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID-19) i potpori ekonomiji na području HNŽ, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je, na današnjoj sjednici, utvrdila tekst Javnog poziva za prikupljanje prijava za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje određenog iznosa, a najviše do visine najniže neto plaće u F BiH, poreza na dohodak i posebnih naknada za mjesece dio ožujka, travanj i svibanj 2020. godine.

S obzirom na interes pravnih i fizičkih osoba o mogućnostima i uvjetima za prijavu na narečeni Javni poziv, a s ciljem njihove što kvalitetnije priprave, u privitku se može pročitati utvrđeni tekst Javnog poziva, te preuzeti obrasci koje će trebati popuniti prigodom prijave.

Nakon što Skupština HNŽ donese potrebne odluke, Vlada će i objaviti Javni poziv s jasno definiranim rokovima u sklopu kojih će pravnim i fizičkim osobama omogućiti podnošenje prijava za ostvarivanje financijskih potpora.

PDF icon odluka.pdf, Microsoft Office document icon javni-poziv_hnz.doc, Datoteka obrazac_1-iii.docx, Datoteka obrazac_1-iv.docx, Datoteka obrazac_1-v.docx, Datoteka obrazac_2.xlsx, Datoteka obrazac_3.docx